Ugrás a tartalomra
Keresés
hulladék

Világelső a Soproni Egyetem e-hulladék kezelési módszere

Sopron | A világ legjobb gyakorlatait bemutató, e területen élen járó 54 egyetem közül első helyre rangsorolták az UI GreenMetric versenyében a Soproni Egyetem e-hulladék gyűjtését és a hulladékkezelést bemutató pályázatát.

roller

Télen is kerékpárral vagy rollerrel

Magyarország | Mivel napjainkban már télen is sokan járnak kerékpárral és rollerrel munkába, a mikromobilitási eszközök praktikus használatára több tanácsot is ad a Jövő Mobilitása Szövetség: ezek közül az egyik legfontosabb, hogy ilyenkor különösen fontos a láthatóság a biciklivel, rollerrel közlekedőknek.

sport

Nézze élőben, kiket kap a magyar válogatott az EB-n!

Magyarország | A mai sportműsorok közül nem is egy meccs az, amelyik a legnagyobb izgalmakat hozhatja.

hori

Az ikreknek ez a nap ideális a kapcsolatok elmélyítésére

2023. december 2.

Jókai

Jókai parkolóház: csak bérlettel

Győr | A győri Jókai parkolóházat 2023. november 30-tól 2024. január 2-ig csak bérletkártyával rendelkező autósok használhatják, a létesítménybe parkolójeggyel nem lehet behajtani. A parkolóház 2024. január 3-án 7 órától működik a megszokott rend szerint.

turizmus

A SZÉP-kártya szolgálja ismét a turizmust!

Magyarország | A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) országos fórumán értékelték az idei szezont az idegenforgalmi vállalkozások, egyöntetű véleményük alapján a SZÉP-kártyára nagy szüksége van a turizmusnak, annak eredeti koncepciója szerint – közölte a kamara.

baleset

Hét év a halálos baleset okozójának

Győr, Győrújfalu | Hét év börtönt kapott a férfi, aki 2019-ben ittasan fának sodródott négy utasával Győrújfalun. A mellette ülő utas meghalt a balesetben.

sport

Cristiano Ronaldo a képernyőn

Magyarország | A mai tévés sportkínálat nem túl ütős, de a Juventus és Cristiano Ronaldo azért pályára lép.

csalás

Lefülelték a banki csalót

Győr | A Győri Rendőrkapitányság a Mátrix Projekt keretében derítette fel és vizsgálta ki a magát banki alkalmazottnak hazudó csengeri férfi által elkövetett bűncselekményt.

kvíz zene

KVÍZ: Mit vitt magával Szása?

Népszerű magyar dalok szövegének egy-egy szavára kérdezünk rá.