Támogatás

Így támogathatja Ön is az ÚJ SZÓ Nálunk hírportált:

Ha van bankkártyája:

Kattintson az alábbi ikonokra, amivel a Paypal nemzetközi fizetőoldalra lesz átirányítva. Az oldalon szabadon megválaszthatja az összeget, amivel támogatni szeretne bennünket. Pénzt utalhat a saját Paypal fiókján keresztül, vagy közvetlenül a bankkártyája segítségével


Ha nincs bankkártyája, közvetlenül utalhat bármekkora összeget banki átutalással, a következő bankszámlára:

IBAN: SK34 7500 0000 0001 2590 9023

Miért kér támogatást olvasóitól az Új Szó?

A vidéki sajtó elvesztette sokszínűségét Magyarországon. Az ujszonalunk.com hírportál az észak-nyugati országrészben élőket szolgálja a tisztességes újságírás eszközeivel. Helyiek írnak helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg. Ahhoz, hogy hiteles, gyors és hasznos információkkal tudjuk ellátni hosszú távon olvasóinkat, biztos anyagi háttérre van szükség. A szerkesztőségi függetlenség és a minőség záloga szintén a stabil költségvetésben rejlik. Az Új Szó Nálunk működését segíti, ha olvasói hozzájáruljanak a szerkesztőség működéséhez. Köszönjük, hogy Ön is fontosnak tartja az ellenőrzött, hiteles hírszolgáltatást, és támogatja ez irányú munkánkat.

Hogyan, milyen időközönként támogathatják az olvasók az Új Szót?

Egyszeri befizetésre vagy rendszeres támogatásra szintén van lehetőség, átutalással és bankkártyával egyaránt. Számunkra a havi, rendszeres támogatás jelentené a leghatékonyabb segítséget. Ahogyan a napilap nyomtatott kiadásához az olvasók havonta utalják az előfizetői díjat, úgy az ujszonalunk.com olvasói is hozzájárulhatnak a szerkesztőség működéséhez az általuk meghatározott összegekkel. A legkisebb támogatást is köszönettel fogadjuk, néhány forint is számít!

Ad-e visszajelzést az Új Szó Nálunk a támogatásokról?

Természetesen. Ehhez csak arra van szükség, hogy olvasóink az utalásnál, kártyás fizetésnél beírják e-mail címüket a megjegyzés rovatba. Így lehetőségünk adódik arra, hogy személyesen is beszámoljunk a felhasználóktól érkezett források felhasználásáról, és köszönetet mondjunk. Alapvető célunk, hogy még több hiteles, ellenőrzött információval, informatív videóval és sok utánjárást igénylő, alapos, elemző írással szolgáljuk olvasóinkat.