Helyi hírek

Bagossy, Carson Coma és Tankcsapda a Bridge Garden színpadán

Győr | A felújítás után idén nyáron is kinyit a Bridge Garden, amely megemelt, ezerfős kapacitással várja az élő zene rajongóit. Bagossy Brothers Company, Carson Coma, Leander Kills, Ossian, Tankcsapda – csak néhány nagyobb név a fellépők közül.
Új Szó Nálunk

2022. május 25. 08:00

bridge
A Bagossy Brothers Companyval nyit a színpad - Fotó: Májer Csaba József

Két évvel ezelőtt Bridge Garden néven szabadtéri színpad nyílt a Bridge Hallgatói és Oktatói Klub udvarán. Akkor a koronavírus miatti korlátozások következtében a stadionkoncerteket és a nagy nyári fesztiválokat törölték, így a zenekarok és a közönség számára egyetlen lehetőségként az 500 fő alatti kisebb koncertek maradtak. 

A Bridge szervezői alkalmazkodtak tehát a pandémia miatt kialakult különleges helyzethez. Az érdeklődés felülmúlta a várakozásokat. A folytatás adta magát, ám a klub felújítása miatt egy évet csúszott – 2022-ben azonban semmi akadálya, hogy újra kinyissa kapuit a Bridge Garden. 

Németh-Bende Péter, a klub üzletvezetőjeelmondta: „Kívül-belül megszépülve, italbár- és grillszolgáltatással, megnövekedett, ezerfős küzdőtéri kapacitással készülünk vendégeink fogadására. Igyekeztünk a hazai könnyűzene színe-virágát elhozni Győrbe, lehetőleg úgy, hogy valamennyi stílus kedvelője megtalálja számítását nálunk. Benti események is várhatók, egy Golyó-bulit biztosan beiktatunk a repertoárba. Különlegesség, hogy kisebb akusztikus produkciókkal is készülünk, amelyek esetében kényelmesen, italt szürcsölgetve vagy épp piknikezve lehet majd élvezni. 

Bár az első fellépésre június 3-án kerül sor, az udvar – gyereknap alkalmából – egy más típusú rendezvénnyel debütál a publikum előtt május 28-án 13.30-tól: ez lesz a Bridge KinderGarden, a Bridge első teljes délutános családi napja, amelyet a tervek szerint havonta megismételnek majd.  

A várható fellépők listája:  

  • 06.03. – Bagossy Brothers Company  
  • 06.24. – Rudán Joe Akusztik 
  • 07.09. – P. Mobil 
  • 07.16. – Alvin és a Mókusok 
  • 07.21. – Pont Ott Party 
  • 07.22. – Leander Kills 
  • 07.30. – Szekeres & Barbaró – Junkies nóták 1 szál gitárral 
  • 08.06. – Ossian 
  • 09.17. – Carson Coma 
  • 09.24. – Mobilmánia 
  • 10.01. – Tankcsapda 
Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
hori

A baknak ma szüksége lehet mások segítségére

EB

Erre számítson, ha szurkolni megy a foci EB-re

KVÍZ

KVÍZ: Ez egy jó választás!

paprika

Mit főzzek? Töltött paprikát!

autó

Így oldja meg a vészhelyzetet! (VIDEÓ)

ETO

Az ETO FC kinevezte az új edzőt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.