Helyi hírek

Bornapok és nyárbúcsú Gesztivel (PROGRAMAJÁNLÓ)

Győr | A hétvége egyetlen nagy forgatag lesz a győri belvárosban, a szokásos bornapokkal és a nyárbúcsúztató koncerttel. Hőség és sok ember várható.
Új Szó Nálunk

2023. augusztus 25. 15:00

bor

A Magyarország legfontosabb borvidékeit képviselő pincészetek a Széchenyi és Dunakapu téren várják a látogatókat. Az idei kínálat proseccoval és pezsgővel is bővül. 2023-ban, új helyszínként az Apátúr-ház is bekapcsolódik, ide többek közt szakmai előadásokkal és könnyed boros standuppal várják a közönséget. 

A korábbiakhoz képest változás, hogy a Széchenyi teret dj-k töltik meg zenével, míg a Dunakapu téren színpadi koncertek lesznek. Augusztus 24. és 27. között négy külön zenei irányzat várja a közönséget – a rockabilly, világzene, swing & jazz tematikára építik a napokat.  
A részletes program itt megtekinthető. 

A programból kiemelkedik a nyárzáró koncert Náksival és Best of Geszti produkcióval. Náksi Attila egy órán át a múlt klasszikus dalait pörgeti majd, többek közt az „éjjel, soha nem érhet véget” slágerrel együtt.
Geszti Péter a sokoldalú előadóművész és csapata sok generációnak tud újat és régit mutatni. A Rapülők, a Jazz+Az, a Gringó Sztár legnépszerűbb dalai egyszerre retro és egyszerre mai. A kilencvenes évek nagy slágerei mindenkit magukkal ragadnak, és Geszti lendületes színpadi jelenléte és humora feledteti az idők múlását. 

geszti
Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
lapocka

Mit főzzek? Sült lapockát!

kvíz

MESTERKVÍZ LII.: A Nokiától az RTL-ig

ponty

Túlméretes pontyokat szákolt

kézmosás

Ha átnézi ezt a grafikát, utána biztosan elmegy kezet mosni (VIDEÓ)

Ansraschek

Gazdagnak lenni sokkal jobb, mint szegénynek

vetés

Az őszi vetések két-három héttel megelőzik a naptárt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.