Helyi hírek

Elkezdődött a győri kampány, színes, mint a tarka rét

Győr | Szombaton elkezdődött a választási kampány az európai uniós és az önkormányzati választásokra is. Mi körbenéztünk a Facebookon, mit üzennek a győri polgármesterjelöltek.
Somodi Géza

2024. április 21. 15:00

voks
Itt tessék aláírni!

Nyilván valóan a jelenlegi polgármester, Dézsi Csaba András indul a legnagyobb háttértámogatással. Ezt tükrözi szombati Facebook-bejegyzése is: 

Polgármesterként és képviselőjelöltként több, mint háromszorosát adtuk le a szükséges ajánlószelvényeknek ma délután 3 órakor a Városházán, a Választási Irodán.  
Köszönjük a rengeteg bíztatást és a kedves ajánlásokat! 
Ez hatalmas erőt ad a folytatáshoz! 
Szívügyünk Győr! 

Dézsi

A legismertebb ellenfél Borkai Zsolt, olimpiai bajnok, nem mellesleg korábbi polgármester. Ő egyebek között egy kellemetlenségükre hívta fel a figyelmet: 

A Dézsi-rezsim már annyira fél, hogy rendőrökkel akadályozzák aktivistáink és jelöltjeink aláírásgyűjtését!  
Ma a Jereváni úton gyűjtöttük az aláírásokat, ahol rendőrök parancsot teljesítve akadályozták és zaklatták a Borkaival Közösen a Jövőnkért Egyesület aktivistáit!  
Innen is üzenjük a rendőröknek, június 9-e után már nem kell ilyen kellemetlen parancsokat teljesíteniük!  
Természetesen az üggyel kapcsolatban megtesszük a megfelelő intézkedéseket a helyi választási bizottságnál!  
Tegyük Győrt újra sikeressé! 
Tegyük Győrt újra szabaddá! 

Borkai

Több szervezet támogatását élvezi, eredendően civil szervezet, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjeként indul Pintér Bence. Ő képes összefoglalót mutat kampányuk első napjáról és információkat közöl, ami utal a korábbi fejleményre, miszerint az MSZP is őt támogatja. 

Az ajánlásgyűjtés első napja képekben. Ha szeretné, hogy Önhöz is elmenjünk, akkor a ... címen kérjük jelezze egy cím és időpont megadásával. Ezen kívül az MSZP irodában, a Herman Ottó utcában az összes ajánlóívünket alá lehet írni. Köszönjük a támogatását. 

Pintér

Az MSZP korábban saját jelöltet is állított Pollreisz Balázs személyében. Aki aztán visszalépett Pintér javára. Ez a támogatás a Facebookon nem igazán látszik, saját képviselői kampányát szolgálja több bejegyzés. 

Április 20-án szombaton megkezdődik az ajánlásgyűjtés. A 6-os körzetben élők képviseletére jelentkezem. Ez a körzet Nádorváros egy kis részével kezdődik, majd folytatódik Gyárvárossal, aztán Likócscsal egészen Győrszentiván-Kertvárosig. Az elmúlt években bizonyítottam, hogy megalkuvás nélkül képviselem a lakosok érdekeit a közgyűlésben. Ezt kívánom folytatni a jövőben is. Kérem támogasson aláírásával, hogy a jövőben is szolgálhassam az önök és a győriek érdekeit! 

Pollreisz

A DK jelöltje Glázer Tímea, aki szintén fotóösszeállítással jelentkezett, és természetesen információkat is közöl az aláírásgyűjtésről.  

Június 9-én önkormányzati és Európa Parlamenti választások lesznek, ehhez támogató aláírásokat gyűjtünk.  
A támogató aláírásokat április 20.-tól szombattól gyűjtjük Győrben az alábbi helyszíneken és időpontokban: ... 
Kérjük hozza magával a személyi Igazolványát és lakcímkártyáját! 
Köszönjük, hogy támogatja jelöltjeinket! 

Glázer

Kovács László a Civilek Győrért jelöltje, összegző fotómontázzsal nyugtázza az első nap történéseit, emellett több hozzászólásban különböző herlyszínekre invitál. 

Jó kis nap volt! 
Köszönjük a rengeteg jó szót és a támogató ajánlásokat! 

KOvács

A Megoldás Mozgalom jelöltje Szilágyi Norbert, aki központi anyagokat közöl, jobbára a Friss Hírek oldalára irányítva az olvasót. 

A Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalom – ahogy korábban jelezte - megméretteti magát az idei önkormányzati és EP-választáson egyaránt. 

MEMO

Szintén civil jelölt Balla Jenő képviselő, az Összefogás Győrért színeiben. Ő nem izgatta magát, a szombati Ákos koncertről adott közre egy rövid videót a kampány első napján. Korábbi bejegyzését mutatjuk:

Balla

Nos, kedves Győriek, tessék választani!

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
ETO

Per Johansson marad az Audi ETO edzője

tokány

Mit főzzek? Sertés tokányt!

kvíz

MESTERKVÍZ LV.: Kossuthtól Kodályig

ovifoci

Minél több gyermeket kell sportolásra ösztönözni

iskola

Valós kép a magyar oktatás jelenéről és jövőjéről

szig

Szavazni csak érvényes okmánnyal lehet, még van idő elintézni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.