Haza és nagyvilág

Hatalmas ledfallal fokozza az élményt a Balaton Sound (VIDEÓVAL)

Zamárdi | Friss látványvideó és képek láttak napvilágot, melyekből kiderül, hogy a szervezők milyen vizuális megújulásra készülnek idén a zamárdi szabadstrandon. A zenei felhozatal rendkívül erősre sikerült, most az is kiderült, mi mással varázsol még június 28. és július 1. között a Heineken Balaton Sound, ahol napközben, a napfürdős-csobbanós pihenés és kikapcsolódás mellett programok sora teszi teljessé a négy napnyi bulizós nyaralást.
Új Szó Nálunk

2023. június 8. 18:00

Balaton Sound
A Sound nagyszínpada hatalmas ledfallal és lenyűgöző vizuállal várja a fesztiválozókat.

A látványterv szerint hatalmas megújulás vár idén a világsztárokkal gazdagon ellátott Heineken Balaton Sound Nagyszínpadra, melynek legfőbb alkotóeleme - a legnagyobb nemzetközi elektronikus zenei fesztiválokhoz hasonlóan - egy hatalmas ledfal. A 10 méter magas és 60 méter széles színpadszerkezet egy 500 négyzetméteres, 1978 panelből álló led-et tart majd, amely a fénytechnikával kiegészülve biztosítja a lenyűgöző élményt, többek között Armin van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike és hasonlóan neves EDM sztárok show-jainak adva keretet.

A Balaton Sound az a hely, ahol mindenki különleges vendégnek érezheti magát, mondjuk a partikkal dúsított különleges VIP helyszíneken, és most már azt is tudni lehet, milyen köntösben lesznek ezek a helyek. A Las Vegas Casino Events VIP délután 4-től hajnal négyig várja az exkluzív környezetben fesztiválozni vágyókat. A Heineken Balaton Sound Nagyszínpad programjának végeztével hazai DJ-k pörgetik a lemezeket, de természetesen a nagyszínpados show-k a lelátóról végig követhetőek lesznek. A VIP vendégek rendelkezésére áll majd egy komplett kaszinó, rulettel, black jack asztallal és játékgépekkel, igazi vegasi hangulatot víve a Balaton partjára.

Déltől éjfélig élvezhetik a fesztiválozók a VIP Sunset Beach élményeit, exkluzív környezetben pihenhetnek, napozhatnak, vagy csobbanhatnak a hűsítő Balatonban akár este 8 óráig, utána pedig egy koktéllal a kezükben élvezhetik a naplemente látványát. A Sunset Beach-en lesz saját bár, VIP-ek számára fenntartott mosdó blokk, törölköző szolgáltatás, még thai masszázs is. 

Izgalmas látványvilágot sugall a Lost in Jungle VIP , ahol elvarázsolt, paradicsomi hangulatba tévedhetek a vendégek – zsiráfokkal, gorillákkal és mindenféle egzotikus állatokkal. A Digó pizzéria burrito különlégességekkel készül a VIP vendégeknek – gondolva a vegetariánus fesztiválozókra is –, akik egy hosszú oldalsó lelátóról követhetik az underground elektronikus zene rajongóit vonzó B Stage programsorozatát Charlotte de Witte-vel vagy Carl Cox-al, a B my Lake zónában. A fesztivál VIP bejárata is egyenesen erre a helyszínre hozza a látogatókat.

Új helyszín a Soundon a Radio1 Heineken Silver Beach Club, amely saját napozóstéggel és kényelmes lounge bútorokkal biztosítja az igazi Beach Club hangulatot. A Rádió1 DJ-i kora délutántól a nagyszínpad indulásáig tolják a set-eket, majd folytatják a nagyszínpad szüneteiben és a zárás után hajnalig, nemzetközi sztárokkal kiegészülve. A korán ébredők itt csatlakozhatnak techno yoga órákra, éjjel pedig jön a Splash Party – azaz éjszakai fürdőzés a Balaton Sound betűk előtt, a nagyszínpad programja után.

A Balaton Sound persze egész nap “nyitva van”, érdemes kihasználni minden pillanatát – a fent említett programokon túl strandröplabda bajnokságokkal, naplementés SUP túrával, „Welcome to the House” tánc workshop-pal, nemzetközi utcaszínházakkal, vízi vidámparkkal, szabadtéri konditeremmel, valamint különleges sárkányeregetéssel és papírsárkány készítő workshop-pal is készülnek a szervezők.

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
ETO

Az Audi ETO parádés játékkal győzött Norvégiában

rozmaring

Mit főzzek? Rozmaringos sültet!

MESTERKVÍZ

MESTERKVÍZ LI.: Somló Tamástól Gárdonyi Gézáig

ablakcsere

Újabb részletek derültek ki az otthonfelújítási programról

CO

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő

Radnóti

Helyreállították Radnóti szobrát

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.