Helyi hírek

A hazai élvonal ott lesz a VOLT Fesztiválon

Sopron | Mások mellett a Halott Pénz, Krúbi, a Bagossy Brothers Company, a Tankcsapda, a Carson Coma, Azahriah, Majka & Curtis, valamint Dzsúdló is fellép az idei Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban június 21. és 25. között.
Új Szó Nálunk

2022. március 10. 14:58

Volt
A legnépszerűbb magyar együtteseknek a nagyszínpadokon is jut hely - Fotó: volt.hu/Major Kata

A szervezők első körben mintegy hatvan fellépőt jelentettek be. Azt már korábban nyilvánosságra hozták, hogy az idei VOLT nemzetközi sztárelőadói között lesz többek között a Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud. 

A csütörtökön bejelentett listán a 30Y, az Abigel, az Analog Balaton, Andro, az Aurevoir., Azahriah, B'Andre, a Bagossy Brothers Company, a Bëlga, Beton Hofi, Bevild & MSF, a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Brains, ByeAlex és a Slepp, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, Dé:Nash, a Down for Whatever, a Dublic, Dzsúdló, az Elefánt, az Esti Kornél, a Fish!, a Follow The Flow, a Fran Palermo, a Galaxisok, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Halott Pénz, a hiperkarma, a Hősök, az Irie Maffia, az Ivan & The Parazol, Jumodaddy, Krúbi, Lidocain Night, Lithium Night, a Lord, Majka & Curtis, a Margaret Island, a Mary Popkids, a Middlemist Red, a Müller Péter Sziámi AndFriends, Myamo, NECC Party, Nosphere, ON THE LOW feat.: Filo, Nasiimov, Gyuris, az Ibbigang, AKC Misi, Dj Gozth, Slowgod, a Paddy and the Rats, a Pál Utcai Fiúk, Perrin, a Platon Karataev, a Punnany Massif, a Ricsárdgír, a Road, Saya Noé, a Slow Village, Skrude, Superflake, a Supernem, a Tankcsapda, Tesco Disco, Tits/Metzker x Yamina, a Vad Fruttik és a Wellhello szerepel. 

A Telekom VOLT Fesztivált - több más nagy rendezvényhez hasonlóan - 2020-ban és tavaly sem rendezték meg a járvány okozta bizonytalanságok miatt. (Forrás: MTI)

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Mosoni-Duna

Tetőzésközeli szinten a Duna Nagybajcsnál

KVÍZ

KVÍZ: Mióta él a magasugrás világcsúcsa?

lopott

A rendőrök segítséget kérnek egy férfi azonosításához

sport

BL fociban és kézilabdában

MK

Mégis lesz Mezőörs-Paks kupameccs

Szeles

Az év polgármestere esztergomi, alpolgármestere győri

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.