Sport

A srácok nem vicceltek, tényleg Munoz maradhat az ETO edzője

Győr | Tíz meccsen egy győzelem és négy döntetlen: nemcsak az eredmény, hanem a kilátástalan játék miatt is a szurkolók döntő többsége nem a fenti statisztikát hozó spanyol Antonio Munozzal képzelné el a jövőt az ETO kispadján. Ellentétben a klubvezetéssel, aki infomációink szerint kitart mellette. Kérdés, ki marad a csapatában, mert Kiss Bence és Szendrei a KTE-hez igazolt, Vitális, Csinger és Urblik a DAC-nál edz, Papp pedig Kazincbarcikán folytatja. Érkező oldalon még nincs bejelentés, de mutatjuk, kik jöhetnek.
Cséfalvay Attila

2023. június 15. 11:00

labdarúgás
Antonio Munoz a siralmas tavaszi szereplés ellenére is vezetőedző maradhat. Fotó: eto.hu

Éppen két éve, hogy csatlakozott a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia szakembereihez akkor még U19-es edzőként a most 33 éves Antonio Munoz. Akkor azt mondta: "számomra az a legfontosabb, hogy a játékosok mindig próbáljanak 100%-ot kihozni önmagukból. Az sosem probléma, ha emellett valaki hibázik, teljesen természetes. Ilyenkor elmagyarázom, hogyan kellett volna az adott gyakorlatot vagy mozdulatot helyesen végrehajtani, így tudnak javítani és fejlődni."

Kérdés, neki sikerült-e 100 százalékot kihoznia magából (a csapatból biztosan nem). A Hosszabb mint zöld Blog megmérte: a százötvenhárom véleményt nyilvánító, az ETO-ért aggódó lelkes szurkoló osztályzata alapján Antonio Munoz az 1-től 6-ig terjedő skálán 1,35-ös átlagot kapott. 

Infomációink szerint - bár sok nevet bedobtak a sajtóban a csapat új, lehetséges vezetőedzőjeként - a klubvezetés tényleg Munozzal képzeli el a folytatást - ahogy azt korábban már jelezte. A helyzet azonban tavasz vége óta nem javult: Kiss Bence és Szendrei a KTE-hez igazolt, Vitális, Csinger és Urblik a DAC-nál edz, Papp pedig Kazincbarcikán folytatja. Érkező oldalon pedig nincs még senki (pedig a Fehérvárból kiszálló MOL-t is nagyon várják a drukkerek támogatóként).

Németh Krisztián szerződtetése kapcsán még egyezkedik a két érintett klub, akárcsak Hamed esetében, Farkas Balázs visszatér siófoki kölcsönjátékából, Pap kapust hamarosan bejelenthetik, valamint jöhet Szépe Zalaegerszegről, Bumba Fehérvárról, s a Honvéd-nevelés Buna Kecskemétről. Érkezhet a 20 éves csatár, a montenegrói Krivokapics, aki az előző idényben a szlovák első ligás DAC kölcsönjátékosaként a szintén szlovák első osztályú Zemplín Michalovce együttesében játszott.

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
kosár

Jól helytálltak a győri kosarasok a bajnoki döntő első meccsén

gulyás

Mit főzzek? Gulyást!

KVÍZ

KVÍZ: Felkiáltójel vagy felkiáltó jel?

EU

Húsz éve csatlakoztunk az Európai Unióhoz

MOL

Nem változik a nagyker ár, mégis sok kúton olcsóbb az üzemanyag

ETO

Szombaton mindenki zöldbe!

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.