Sport

Az Audi ETO a diákoknak 30 ezerért, a VIP-be pedig 900 ezerért kínál bérletet

Győr | A Győri Audi ETO KC egy hét múlva kezdi meg az új szezon bérleteinek árusítását. Elsőként a korábbiakat lehet megújítani, majd augusztus 22-től vásárolhatók újak. Lesznek új bérlettípusok is, a csapat mindenkit vár.
Új Szó Nálunk

2022. augusztus 1. 16:00

ETO
A törzsszurkolók biztosan ott lesznek a meccseken - Fotó: Győri Audi ETO KC

A klub honlapján közölt információk szerint a 2022/2023-as szezonban a Győri Audi ETO KC 20 tétmérkőzésen pályára lép majd az Audi Aréna Győrben: 13 bajnoki fordulót és 7 Bajnokok Ligája csoportmérkőzés biztosan lesz. Ehhez jöhet még a BL-ben rájátszás, illetve negyeddöntő, tovább a hazai kupában egy mérkőzés, a sorsolástól függően. 

A klubvezetés úgy döntött, hogy a 2022/2023-as szezontól az eddigi bérlettípusokon felül új szezonbelépőket is bevezet. „Szeretnénk új szurkolókat is megszólítani és elhívni az Audi Aréna Győrbe a csapatot támogatni” – nyilatkozta Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője.  

Ezért lesz diákbérletet és visszahozzák az utánpótlásban kézilabdázó fiatal sportolók családja részére a családi bérletet is. Bevezetik továbbá a VIP bérletet, mely a meccsek megtekintése mellé teljes ellátás jár, nem mellesleg üzleti, networking lehetőségekkel.  

Az utánpótlás családi bérlet (valójában két felnőtt bérlet) 100 ezer, a diákbérlet 35 ezer, a limitált számú VIP bérlet pedig az összes extrával együtt 900 ezer forintba kerül. 

A 2021/2022-es szezonban érvényes bérlettel rendelkező szurkolók augusztus 8. és 19. Között élhetnek elővásárlási jogukkal. A fennmaradó helyekre az értékesítés augusztus 22-én (hétfőn) indul. 

A bérletek ára három év után emelkedik, mintegy 20 százalékkal, miként a jegyek is ennyivel drágulnak.  

A bérletek megújítására és vásárlására személyesen a győri Látogatóközpontban (9021 Győr, Baross G. u. 21.) és online a jegymester.hu oldalon van lehetőség. További fontos részletek a klub honlapján olvashatóak.  

 

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
biztosítás

Ön kötött új lakásbiztosítást? Félmillióan megtették

láng

Útnak indult az olimpiai láng

kvíz

KVÍZ: Földrajzi hírességek

útlezárás, terelés

Felújítások, terelések

tévé

Csaknem öt árát néz tévét naponta a magyar

sport

A Barca ismét kiveri a PSG-t?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.