Sport

Az Audi ETO bajnokavatásra várja szurkolóit (VIDEÓ)

Győr | A szezon utolsó bajnoki meccsét vívja a Győri Audi ETO KC, ráadásul otthonában. Az immár bajnoknak tekinthető gárda természetesen győzelemre és ünneplésre készül. Hívják a szurkolókat, hogy tegyék ezt közösen!
Somodi Géza

2023. május 27. 10:00

ETO
- Fotó: Győri Audi ETO KC

Ma lezárul a 2022/2023-as K&H női kézilabda liga. A Győri Audi ETO az utolsó, 26. fordulóban a szomszédvár együttese, a Motherson-Mosonmagyaróvár érkezik az Audi Aréna Győrbe. A mérkőzés után kerül sor a magyar bajnoki aranyérmek átadására.  

A Győri Audi ETO legutóbb a 13. fordulóban találkozott az MKC alakulatával, ekkor 11-17-es félidőt követően végül 21-28-ra győztek Anne Mette Hansenék az UFM Arénában. Azon a találkozón az óvári csapatból Tóth Eszter (4), míg az Audi ETO-ból Ana Gros (5) jutott a legtöbb találatig. 

Gyurka János tanítványai sikeres szezont tudhatnak maguk mögött, hiszen még mindig versenyben vannak a harmadik helyért. Egy fordulóval a vége előtt mindössze 1 pont lemaradással állnak a Debrecen együttese mögött. Igaz, a bronzéremhez kisebb csoda kellene számukra. Ráadásul kettő is: a Debrecennek ki kellene kapnia a 10. helyen álló Dunaújvárostól, a Mosonmagyaróvárnak pedig győznie kellene Győrben.  

A találkozó 16:30-kor kezdődik, melyet az M4 Sport élőben közvetít. A mérkőzést a Sándor László, Szikszay Csaba játékvezetőpáros vezeti. 

A meccs lefújása után kerül sor a magyar bajnoki érmek átadására. Jó lenne, ha minél több szurkoló előtt ünnepelhetnének a játékosok és a stáb tagjai, így nagy élményekkel feltöltődve várhatnák a jövő hétvégi nagy megmérettetést, a Bajnokok Ligája Final Fourt. 

A bajnoki meccsre jegyek kaphatóak a Látogatóközpontban (9021 Győr, Baross Gábor út 21.) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzés kezdete előtt 1 órával, azaz 15:30-kor indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában a főbejáratnál. 

A klub honlapja a találkozó előtt Yvette Broch-t kérdezte: 

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
csirke

Mit főzzek? Csirkét!

egyetem

A véletlen hozta össze a csapatokat, hogy megoldjanak egy problémát

kvíz zene

KVÍZ: Lányok, asszonyok, férfiak és nők

csornai járásbíróság

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Rába

Idén sem fizet osztalékot a Rába

polie

Tucatnyi gyanúsított van már a rendőrkapitány ügyében

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.