Sport

Az Odense az Audi ETO mai ellenfele

Győr | A Győri Audi ETO KC az EHF női Bajnokok Ligája 6. fordulójában ismét komoly csapattal találkozik. A dán Odense lesz az ellenfél, a cél természetesen a veretlenség megóvása, illetve a győzelem. Nem lesz egyszerű. Aki teheti, szurkoljon a helyszínen!
Új Szó Nálunk

2024. október 19. 13:00

ETO
Egy évvel ezelőtti kép, Dione Housheer és Bo van Wetering akkor írt alá az ETO-hoz. - Fotó: Győri Audi ETO KC

A Brest elleni roppant izgalmas meccsen kivívott, ám megnyugtató győzelem nyilván további magabiztosságot adott a győrieknek. Erre persze az is lehet ok, hogy a másik csoport vezetője, a Metz csapata veretlen még a Bajnokok Ligájában.

Emlékezhetünk, hogy tavaly különösen pikáns volt ez a találkozó, hiszen éppen Odenséből érkezett Ulrik KIrkely vezetőedző és segítője. Ám ők a sikertelen bajnokik és kupaszereplés miatt távoztak. A csapat két balkezese, Dione Housheer és Bo van Wetering szintén a dán csapatból érkeztek, rájuk fontos szerep várhat.

Az Odense igazi skandináv stílust képvisel, annak minden veszélyével együtt. Ez óvatosságra int. És ne feledkezzünk el az edzőről, Ole Gustav Gjekstadról, aki számos alkalommal tört már borsot a győriek orra alá. Ellene senki sem lehet nyugodt.

Az Odense a csoportban a 4. helyen áll, három ponttal lemaradva az Audi ETO-tól. Ebben a szezonban kikapott a Ludwigsburgtól és a Viperstől is, a legutóbbi fordulóban viszont nagyon megverte a Rapid Bucurestit. Az bizonyos, hogy az Audi ETO KC kerete erősebb és bővebb is, a papírforma a győriek oldalán áll. De az mit sem ér koncentráltság, pontosság és szív nélkül. Ezeket várják ma is a hazai szurkolók, akik remélhetően sokan lesznek, kell az ő bíztatásuk. 

A meccs szombaton 18 órakor kezdődik, a találkozót a szerb Vanja Antic, Jelena Jakovljevic kettős fújja, a Sport1 TV élőben közvetíti.

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
fecske

Meghirdették az Év Madárbarát települése pályázatot

kvíz

MESTERKVÍZ LXXVI.: Fischertől a tőzegfüstig

ETO

Az Odense az Audi ETO mai ellenfele

sport

Dübörögnek a top focibajnokságok

autó

Javításra leadott autóval furikáztak, baleset lett a vége

Balett

Programsorozattal ünnepli 45 éves fennállását a Győri Balett

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.