Sport

BL: a Mezt látogat az Audi ETO otthonába

Győr | Ismét itthon játszik a BL-ben a Győri Audi ETO KC. Az egyik csoportrivális, a francia Metz Handball lesz az ellenfél szombaton.
Somodi Géza

2022. szeptember 23. 19:00

Audi ETO
N’gouan már nincs az ellenfélnél, Schatzl Nadine viszont bevetésre kész a győrieknél - Fotó: Győri Audi ETO KC

Ha az Esbjerg elleni meccsről azt mondtuk, hogy a papírforma szerint az a találkozó volt a csoportban a legnehezebb, akkor most megjegyezhetjük: a hazaiak között a mostani Metz elleni találkozó ígérkezik a legkiélezettebbnek  ebben az évben.  

A Győri Audi ETO KC eddig 9 tétmérkőzésen találkozott a francia sárga-kék együttessel, és 8 győzelem mellett mindössze egyszer szenvedett vereséget. A győriek az előző szezonban talán ellenük nyújtották a legjobb hazai teljesítményt, januárban 9 góllal győztek az Audi Aréna Győrben. 

A győri csapat már most pontelőnnyel, két győzelemmel vezeti a csoport tabelláját. Az Emmanuel Mayonnade által irányított francia alakulat az első fordulóban 31 – -22-re magabiztosan győzött hazai pályán a Storhamar ellen, míg múlt héten szinte végig vezetett Bukarestben a Rapid ellen, am a jól hajrázó románok ellen végül 32 – 32-es döntetlenre hozták a meccset.  

A Metz, ha a neveket nézzük, némileg gyengült a nyáron. Távozott egy csapatra való játékos, például Nocandy, Orlane Kanor, Kapitanovic, N’gouan és Zaadi. A helyükre érkezettek kevésbé ismertek: Kristina Jorgensen, Camille Depuiset, Julie Le Blevec, Amdela Zagar és Valeriia Maslova. Pórul jár viszont az a csapat, amelyik lebecsüli őket, különösen, ha legjobbjuk, a brazil Almeida de Paula jó napot fog ki.  

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik és a Sport1 televízió élőben közvetíti. Az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak. A találkozót az Eskil Braseth és Leif Andre Sundet norvég játékvezető páros vezeti, és a Sport1 élőben közvetíti.  

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál. 

A klub honlapján Estelle Nze Minkot kérdezte az esélyekről. 

A mérküzés bővebb beharangozója a klub honlapján olvasható.

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
paprika

Mit főzzek? Töltött paprikát!

autó

Így oldja meg a vészhelyzetet! (VIDEÓ)

KVÍZ

KVÍZ: Ez egy jó választás!

ETO

Az ETO FC kinevezte az új edzőt

benzin

Pénteken ismét árcsökkenés lesz a kutakon

Nagy István

Az agrárminiszter gratulált az óvári polgármesternek, majd a világ minden részéről özönlöttek a lájkok

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.