Sport

Egy pontot sem sikerült otthon tartania a Csornának

Győr-Moson-Sopron | Amint nem kapott gólt, meccset is nyert az ETO Akadémia az NB III-ban. Kikapott a Csorna és a Gyirmót második csapata.
Cséfalvay Attila

2023. április 23. 20:00

labdarúgás
Fotó: eto.hu

ETO Akadémia – ZTE FC II. 1-0 (0-0)

ETO Akadémia: Sebők – Ignácz (Moharos), Papp M., Óvári, Tamás K., Németh O., Bencze (Balogh), Szabó T., Kiss B., Mitring (Bánáti), Hanzli. Vezetőedző: Preszeller Tamás.

Gsz.: Hanzli (57’).

Az első félidő nem hozott gólt, kiegyenlített játék folyt a pályán. Az 57. percben megszereztük a vezetést, ami végül a győzelmet is jelentette. Kiss Balázs jobboldali beadására Hanzli érkezett középen, aki az ötösön becsúszva lőtte a labdát a hálóba 1-0. Ezzel megtört akadémistáink sikertelensége, és itthon tartották a fontos három pontot.

Preszeller Tamás vezetőedző- Végre le ludtunk hozni egy mérkőzést kapott gól nélkül, és mint az ábra mutatja minden meccsen tudunk helyzeteket kidolgozni. Az egyiket értékesítettük, ezzel egy nagyon szép győzelmet arattunk.

Veszprém-Gyirmót II 4-1 (3-0)

Gyirmót: Kecskés Barnabás, Wágenhoffer Márton, Lányi Bence, Dán Krisztián, Rozs Renátó, Lázár Patrik, Bagó Bálint, Tarsoly Kristóf, Ominger Bence, Görcs Márió, Rátonyi Soma

13.p. Tóth bal oldali szöglete után, Major fejelt a kapuba. 1-0

25.p. Tóth bal oldali szögletét követően, Gálfi lövése a felső lécről pattant a kapuba. 2-0

45.p. Tóth végzett el szabadrúgást 40m-ről, majd Lányi B. tisztázott, de a kipattanóra Major csapott le és a kapu bal oldalába lőtt. 3-0

71.p. Bagó bal oldali szögelte után Ominger csúsztatta meg a labdát, a lecsorgó labdára Wágenhoffel érkezett, aki a kapu bal alsó sarkába lőtt. 3-1

80.p. Varga középre lett  labdájára Balázs Zs. csapott le, majd a kapu bal odalába helyezte a labdát. 4-1

Csorna-Balatonfüred 1-1

Csorna: Csorna: Ficsór – Horváth A. (Ladjánszki 73.), Kelemen, Zámbó, Füleki (Papp R. 81.), Tóth A., Füzi, Kerékgyártó, Visy, Farkas Z. (Csete 62.), Márton A.

A 3. percben Márton Adriánt buktatták a 16-oson belül. A büntetőt Kerékgyártó magabiztosan értékesítette, a jobb alsóba lőtt. (1-0)

A 10. percben egy szépen visszagurított labdát, 10 méterről Zsiga lőtte a csornai kapuba. (1-1)

A 53. percben kapu előtti keveredés után Horváth Attiláról pattant a labda a Csorna kapujába. (1-2)

Varga Péter: - Jól kezdődött a mérkőzés, de ilyen vérszegény támadó játékkal nem lehet meccset nyerni. Az ellenfélnek viszont öngólunkkal sikerült begyűjteni a három pontot.

 

 

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
kelkáposzta

Mit főzzek? Kelkáposztát!

Horvátország

Újabb rekordot várnak a magyar turistáktól Horvátországban

kvíz

KVÍZ: Mi a fővárosa ennek az országnak?

adó

Ne hagyja az utolsó pillanatra, nézze át az adóbevallását!

egyetem

Újabb ranglistán szerepel a Széchenyi

hajléktalan

Nem életveszélyt okozó testi sértés, hanem nyereségvágyból elkövetett emberölés kísérlete

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.