Sport

ETO győzelem, gyirmóti iksz, óvári vereség

Győr-Moson-Sopron | Hátrányból fordítva simán nyert ez ETO az NB II mai fordulójában, Budafokon játszott döntetlent a Gyirmót, fájó vereséget szenvedett odahaza a Mosonmagyaróvár.
Cséfalvay Attila

2022. augusztus 17. 21:07

labdarúgás
Borsos ma két gólt lőtt. Fotó: eto.hu

Mosonmagyaróvár-Kazincbarcika 1–2 (1–2)

Mosonmagyaróvár: Slakta – Jasarevic (Tóth L., 58.), Czingráber (Papp Sz., a félidőben), Debreceni A., Deák I., Horváth K. (Nagy K., 58.) – Végh B., Gáncs (Dezamits, 58.), Illés D. – Nagy Z., Boros (Szalka, 70.). 
Gólszerző: Illés D. (36.), ill. Székely D. (4.), Takács T. (45+3.)
Kiállítva: Szalka (90.), ill. Takács T. (84.)

ETO-Siófok 4-1 (2-1)

ETO: Fadgyas – Kiss Balázs, Papp M., Csinger, Csonka – Benczenleitner, Toma, Tuboly (Kiss M., 83.), Bencze M. (Óvári, 83.), Kiss Bence (Vitális, 76.) – Borsos (Babati, 66.). Vezetőedző: Tímár Krisztián
Gólszerző: Borsos (37. és 45+2. – a másodikat tizenegyesből), Babati (69.), Benczenleitner (77.)  ill. Horváth P. (35.)

Budafok-Gyirmót 0-0

Gyirmót: Hársfalvi – Szegi, Csörgő, Hajdú, Helembai – Kovács M. (Polgár K., 55.), Vass Á., Nagy P. – Medgyes, Simon A. (Pethő B., 63.), Herjeczki (Soltész, 55.)

Ma az NB III-ban: 

Gyirmót II-Balatonfüred 2-2

Nagykanizsa-Csorna 5-1

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
kvíz idegen

KVÍZ: Delíriumban randalírozott

szigetelés

Így használhatják ki a nyugdíjasok az új otthonfelújítási támogatást

napelem

Termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

sport

Női kézi BL és a Liverpool a képernyőn

pénz

Ön mennyit tesz félre? Az átlag magyar 80 ezer forintot

hori

A mérlegnek ma érdemes lehet egy kicsit lassítani

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.