Sport

ETO: Két új igazolás és egy visszatérő

Győr | Megmozdult az érkezői oldal is az ETO NB II-es labdarúgó csapatánál. Ahogy az várható volt, kölcsönből visszatért a gólerős, saját nevelésű Farkas Balázs. Győrbe igazolt a védő Szépe is az MTK-ból, valamint Buna Kecskemétről.
Cséfalvay Attila

2023. június 17. 17:00

labdarúgás
Farkas Balázstól gólokat várnak a szurkolók. Fotó: ETO

Az eddigi legnagyobb erősítés talán, hogy egy éves siófoki kölcsönjáték után, a következő szezontól ismét az ETO mezében szerepel Farkas Balázs. Az előző bajnoki esztendő remekül sikerült Farkasnak, ugyanis a bajnokságban tíz, míg a Magyar Kupában két gólt szerzett sárga-kék mezben, így nem volt kérdés, hogy a 21 esztendős támadó a felkészülést már Győrben kezdi meg. 

Nagy örömmel tölt el, hogy visszatérhetek ahhoz a csapathoz, ahonnan indult a pályafutásom, és ahol gyerekkorom óta nevelkedtemÓriási motivációval vágok bele a munkába, jó teljesítménnyel szeretném segíteni a csapatot a következő szezonban. Bizonyítanunk kell, hogy van keresnivalónk a következő szezonban, minél előkelőbb helyen akarunk végezni a tabellán, és sok örömet szeretnénk szerezni a szurkolóinknak az előttünk álló időszakban – mondta Farkas Balázs. 

Szépe János 27 esztendős belső védő 2025 nyaráig szerződött klubhoz az MTK-tól. Köteles László sportigazgató nagy erősítésként tekint a játékosra, bízik benne, hogy gyorsan beilleszkedik, és nagy segítségére lesz a csapatnak.

Jani egy rutinos, mégis fiatalnak mondható védő, aki nagyon sok meccset játszott az NB I-ben, illetve az NB II-ből kétszer is feljutott a csapataival. Az volt a célunk, hogy vele még stabilabbá tegyük a védelmünket, erre pedig ő tökéletesen alkalmas, nagy segítség lesz számunkra. Mindezek mellett olyan játékosról van szó, aki szeret dolgozni, megbízható, abba a koncepcióba tökéletesen beleillik, amit mi szeretnénk képviselni. A fejjátéka kiemelkedő, erős karakterrel rendelkezik, mellette mégis szerény.

Az NB I-ben szereplő Kecskemét gárdájától érkezik jobbhátvéd a következő szezonra, a 21 esztendős Buna GáborSzeretnék stabil játékossá válni a következő szezonban, ahol jó teljesítménnyel akarok bizonyítani a stábnak és a szurkolóknak egyaránt – mondta.  

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Bőny

Késelés: érthetetlen az, ami a bőnyi iskolában történt

chili

Mit főzzek? Babot!

kvíz

KVÍZ: Valamiről híresek ezek a helyek

Sopron

Sopron az egyik nyertese a turizmus bővülésének

menetrend

Figyelem, a szerda most ünnepnap!

Facebook

Az EU-nak nem tetszik, amit a Meta művel a választások kapcsán

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.