Sport

Ha rossz irányba indulnak a folyamatok, akkor a szurkolónak meg kell védeni az ETO-t!

Győr | Az interneten több helyen is véleményt nyilvánítottak a szurkolók Bartha Csaba esetleges távozásáról a Győri Audi ETO KC-tól. Némelyek a politikát kárhoztatják, mások Budapest-vidék ellentétet látnak. Abban egyetértés látszik, hogy nem szabad engedni, hogy Európa egyik legjobb csata kárát lássa a változásoknak.
Somodi Géza

2022. március 13. 16:52

Audi ETO
- Fotó: Győri Audi ETO KC

Tegnap írtuk meg, hogy a Győri Audi ETO KC elnöksége döntése révén távozik Bartha Csaba klubelnök. A hozzászólásokból válogattunk, azok közül mutatunk itt egy csokrot, témánként csoportosítva, némileg szerkesztve és moderálva. Igyekeztünk a higgadtabb hangokat megtalálni, de azért vannak sommás vélemények is.

POLITIKA 

  • Ahova a politika beteszi a lábát, ott a sportnak vége! 
  • Ha egy hosszú évekig jól működő rendszert felborítanak mondvacsinált okokkal – mert nekem Dézsi indoklása annak tűnik –, ott bizony susmus/lopási szándék/egyéb aljasság van a háttérben. Pont ezért működött jól a klub, mivel a politikának többségi tulajdonlás híján vajmi kevés beleszólása volt, és így szakmai alapon működött (eddig) a csapat. 
  • Szégyen, hogy a politika mindenben ott van, és csak arra ad pénzt, ahová befészkelheti magát, és haszna van belőle. 

BARTHA CSABA 

  • Nagyon sajnálom! Kiválóan végezte a munkáját, élete volt ez a csapat! Győriként állandó bérletesek voltunk, mi belülről is láttuk, mennyire szívügye volt! 
  • Ezt a fickót Borkai nevezte ki anno. Sorban kinyírta a világklasszisokat, elkezdett gyenge magyar játékosokat venni, meg is lett az eredménye tavaly az F4 elődöntőben, ahol szélről agyondobálták a francia kapust. Aztán idén rá tett még egy lapáttal, a hat megvett játékosból 3 teljesített, a másik három értékelhetetlen. 
  • Vigye magával a Fradi-játékosokat is! 
  • Visszajöhetne a Lokihoz... 

SZURKOLÓK 

  • Szurkolók? Tessék kiállni mellette! 
  • Sajnos sok hozzá nem értő seggnyalót ültetnek cégek élére, akik jól tudnak bólogat ő, és se gerincük, se személyiségük, arról már nem is beszélve, hogy önálló értelmes gondoltuk sincs. Sajnálom az ETO-t, mert jó nézni, de ugyanúgy szurkolok a Fradinak is, és ha egymás ellen játszanak, akkor pedig a jó játékért, a szoros meccsért szurkolok, mert a sport a lényeg, és nem a politika, ami átveszi a szerepét sajnos. Szívből sajnálom, hogy ilyen helyzet alakult ki, és remélem a legjobbakat, hogy marad a csapat és további sikereket tud elérni. Hajrá sport, no politika! 
  • Várjuk meg, hogy hivatalosan mit fognak mondani és ha rossz irányba indulnak a folyamatok, akkor minden szurkolónak egységesen ki kell állni és meg kell védeni ezt a csodát, az ETO-t. Ezt meg kell tenni a játékosokért, az edzőkért, a klubért, de legfőképp magunkért és a még meg sem született szurkolókért, hogy további hosszú évtizedekig ilyen sikeres csapatunk legyen! Nagyon nehéz és hosszú építkezés vezetett oda, ahol vagyunk, de a rombolás sokkal gyorsabban megy, ne hagyjuk! És higgyétek el nekem, már az első apró jelre lépni kell, mert a félrenézés a probléma kisebbítése nem vezet jóra... 

AUDI 

  • Bartha és az Audi kézen fogva jártak, csak a Bartha úr elfeledte, hogy ki az igazi úr. Ha az Audi tovább is kiáll az említett úr mellett, akkor nincs az az erő, ami elmozdítja. 
  • Igen! Ezért kellene az Audinak kiállni Csaba mellett, és a politikusokat elzavarni a csapat közeléből! Tudom, hogy mindenható a politika, és egyes emberek hatalmasságából adódóan igyekeznek ebbe belemászni, halászni, és összekavarni! Gondoljunk csak a beléptető rendszerekre! Szégyen amit csinálnak az Európában legjobban menő klubcsapattal a hatalomért! 
  • Nem is Bartha lemondása a nagyobb baj! „Az Audi által delegált elnökségi tagokkal együtt”! Ez gyakorlatilag a győri kézilabda végét jelenti! 

BUDAPEST 

  • Budapesti fura urak és győri barátaik tesznek arról, attól tartok, hogy ismét Budapest legyen a magyar klubkézilabda fellegvára. 
  • Valakinek nem tetszik klubszinten a magyar női kézilabda uralom … 
  • Hogy kinyírták az Érdet, meg a Siófokot, azt sem értettem... De hogy nekiállnak a Győrnek is... Megáll az eszem! 

ÁTALAKULÁS 

  • Egyszemélyes kft? Magántulajdon? 
  • Ha a város nem kevés pénzel támogatja a csapatot akkor engedtessék meg, hogy némi beleszólása hadd lehessen már a csapat működésébe! Azt hiszem hosszú évek óta tisztességesen lett támogatva a csapat a város álltal! És ez ezek után is így lesz! Nem kell aggódni, olyan, mint Érden történt, olyasmi itt nem történhet meg! 
  • Viszonylag egyszerűnek gondolom a kérdést, bár nem ismerem a részleteket. Legyen 50%+1 szavazata, ha ő (vagy az általa képviselt város) adja a költségvetés 50%-át +1 ft-ot. Mert ugye az kéri a zenét... 
  • Miért kell egy önkormányzatnak többségi tulajdonosi részt vállalni egy sportegyesületnél? A sportnak függetlennek kellene lennie a politikától. Értem én, hogy egy város támogatja a sportot, de ne így. Hozzáteszem, nem vagyok győri, de nálam a női kézilabda egybeforr Győrrel. Remélem nem hat ki a csapat teljesítményére 
Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
harcsa

Mit főzzek? Süss halat!

fásítás

Folytatódik a települések fásítása

kvíz

KVÍZ: Milyen hangszeren játszik?

tűzifa

Füstbe ment rezsivédelem: a fával tüzelőket nem segíti támogatás

Csernobil

Csernobil 38 évvel ezelőtt: a robbanás már megtörtént, de a világ még nem tudott róla

emberek

Egy év alatt 43 ezerrel lettünk kevesebben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.