Sport

Ismét BL-meccset játszik az Audi ETO

Győr | Szombaton folytatódik a BL a Győri Audi ETO KC számára, a sereghajtó svéd csapatot fogadják. A klub pénteken újabb bejelentéseket is tett a jövő évi keretről. Egy szerződéshosszabbítás és három távozás szerepel a listán. Mi pedig kérdést teszünk fel Vanyus Attila könyve kapcsán.
Új Szó Nálunk

2024. január 5. 18:30

ETO
- Fotó: Győri Audi ETO KC

A tájékoztatásból kiderül, a klub életbe léptette Ryu Eun Hee szerződésében meglévő opciót, azaz még egy évig biztosan Győrben játszik a dél-koreai jobbátlövő.  

Biztossá vált viszont, hogy három játékos nyáron elhagyja majd klubot. Yvette Broch a szezon végén befejezi is aktív sportolói pályafutását. Ugyanakkor máshol folytatja pályafutását Szöllősi-Schatzl Nadine,  akivel nem hosszabbított az Audi ETO. Miként Rinka Duijndam számára is véget ér a győri karrier, az 1+1 éves kontraktusából a klub nem élt a hosszabbítás lehetőségével, két klasszis kapussal oldja meg a jövőszezont.  

A tavaly novemberben megjelent Övé a győztesek csapata című, Vanyus Attiláról szóló könyv az Audi Aréna Győr shopjában is kapható lesz a Sävehof elleni találkozó idején. Ebből a könyvből idézünk. Nem nehéz kitalálni, ki mondta ezt a klub örökös tiszteletbeli elnökéről:  

„Nem emlékszem, hogy valaha lett volna konfliktusunk, se gyerekként, se játékosként, se itt, a vezetőségben. Nem hogy rossz szava nem volt hozzám, hanem szinte mindig elismerést kaptam tőle. Csak pozitív dolgok jutnak eszembe – s ez nem annak szól, hogy könyv készül róla, hanem egész egyszerűen ilyen ember.” 

Görbe

Az új év első EHF női Bajnokok Ligája mérkőzését az Audi Aréna Győrben játssza tehát a Győri Audi ETO KC csapata az IK Sävehof ellen. A csoportkör 9. fordulójának szombaton 16 órakor kezdődő találkozóját a Sport1TV élőben közvetíti. A meccsen a William Weijmans és Rick Wolbertus játékvezetői kettős fújja a sípot. Bővebben a klub honlapján.

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
ETO

Az Audi ETO parádés játékkal győzött Norvégiában

rozmaring

Mit főzzek? Rozmaringos sültet!

MESTERKVÍZ

MESTERKVÍZ LI.: Somló Tamástól Gárdonyi Gézáig

ablakcsere

Újabb részletek derültek ki az otthonfelújítási programról

CO

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő

Radnóti

Helyreállították Radnóti szobrát

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.