Sport

Megismételt tavalyi siker: kupagyőzelem, bajnoki ezüst

Győr | A Magyar Kupa győzelem mellé egy bajnoki ezüstérmet is begyűjtött az ETO női labdarúgó csapata megismételve ezzel a tavalyi eredményes szezont. Indulatoktól sem volt mentes a bajnoki döntő, az ETO trénere szerint tegnap a meccs végén a Fradi asszisztensedzője az arcába köpött...
Új Szó Nálunk

2023. június 2. 10:00

labdarúgás
Fotó: eto.hu

A Ferencváros elleni tegnapi bajnoki döntő második mérkőzésén (0-3) eldőlt, hogy a bajnoki arany begyűjtésére még várni kell, de így is két éremmel zárták a szezont a győri lányok. 

Nagyon büszke vagyok arra, hogy idáig eljutottunk. Két év alatt másodszor kerültünk be a fináléba, ami szerintem szép teljesítmény a csapattól. Talán túl is teljesítettük az előzetes várakozásokat - mondta Dörnyei Balázs vezetőedző. 

ETO FC Győr - FTC  0-3 (0-3)

ETO FC Győr: Borók – Kaziupa (Sali 73’), Nagy F., Kovács L., Cameron, Süle, Savanya, Öreg (Németh L. 58’), Kocsán (Siklér 82’), Vida (Hollingsworth 73’), Herczeg (Kern 73’). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

FTC: Bíró – Garcia (Czellér 70’), Barker (Bradic 76’), Csigi, Fenyvesi (Nagy 70’), Németh, Szabó, Ott (Demeter 76’), Papp, Vágó, Csányi (Pusztai 59’). Vezetőedző: Vágó Fanny.

Gsz.: Vágó 10’, Fenyvesi 26’, Csigi 42’

Dörnyei Balázs vezetőedző: - Támadásban ezúttal is megvoltak a lehetőségeink, de ezekkel nem tudtunk élni. Viszont most hátul volt két olyan hibánk, amit könyörtelenül kihasznált az ellenfelünk.  Utána próbáltunk nyitni, többet támadni, de egy kontra végén tizenegyeshez jutott a Fradi, ezután pedig kiestünk a játékunkból. Ami mellett nem mehetek el szó nélkül, hogy a Ferencváros asszisztens edzője a gratulációmra válaszként az arcomba köpött. Ez elfogadhatatlan! Mindamellett gratulálok a Ferencvárosnak!

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
tűzoltó

Itt mentettek a tűzoltók a múlt héten

csaló

Megint tízmilliókat csaltak ki a bűnözők

kvíz

KVÍZ: Itt minden jó

hori

A mérlegnek mai nap a harmónia megtalálásáról szól

targonca

A dél-koreai targoncát küldött mongol beosztottjára, ő csaknem meghalt

ETO

Lépéshátrányba került az ETO FC

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.