Sport

Megy a magyar-bolgár meccsre? Akkor hasznos információkat adunk, ÖN PEDIG SZAVAZHAT A VÉGEREDMÉNYRE!

Magyarország | Az MLSZ a hivatalos oldalán tájékoztatta a drukkereket a ma esti Eb-selejtezővel kapcsolatos legfontosabb információkról. Mutatjuk is.
Új Szó Nálunk

2023. március 27. 17:00

Európa-bajnokság

A közlemény így kezdődik:  

Férfi A-válogatottunk hétfőn 20.45-kor játssza első Eb-selejtező mérkőzését: a bolgárokat fogadjuk a Puskás Arénában. Az útlezárások és terelések miatt mindenkit kérünk, hogy kerülje a környéket gépjárművel. A stadiont közösségi közlekedés használatával érdemes megközelíteni, elsősorban a sűrűn járó  

  • M2-es és M4-es metróval,  
  • illetve az 1-es villamossal.  
  • Kapunyitás: 18.45. 

A mérkőzésre kizárólag érvényes belépőjeggyel lehet belépni, a III-as VI-os és IX-es kapukon. Kérjük, mindenki az ülőhelyéhez közeli belépési ponton közelítse meg a területet, ezt követően kizárólag a jegyen szereplő kapucsoportokon (A, C, D, E, F) tudnak majd belépni a stadion területére. A mozgáskorlátozottak beléptetése a B forgóvillacsoporton lesz. Az Arénába nagyobb méretű hátizsák nem vihető be! 

Aki teheti, inkább mobileszközzön hozza el a jegyét, mert a kinyomtatott papírjegy elázhat az esőben, és ebben az esetben a forgókapu egysége nem tudja olvasni. Esőzés esetén esőkabátot érdemes vinni az Arénába, mert az esernyőket nem engedik bevinni a stadionba. 

A kapunyitástól kezdődően változatos programokkal várja gyerekeket a szurkolói falu a Puskás Aréna első szintjén. A külső kerengőn sétálva a szurkolók láthatnak Eb-labdakiállítást, freestyle-bemutatót, sok egyéb program mellett kipróbálhatják a CrazyBallt, a FIFA-kornert vagy az óriás csocsót, illetve virtuálisan fotózkodhatnak kedvenc játékosaikkal is. 

A stadionban ismét lehetőség lesz hivatalos válogatott termékek megvásárlására, a válogatott mezek mellett kaphatók lesznek a legújabb Ria2 pólók, pulóverek és sapkák is. Az árusítóhelyek az I. emeleti kerengőn a 103-as, 116-os, 122-es és 135-ös árusítóhelyeken lesznek. Ahogy az egész területen, itt is kizárólag kártyás fizetésre van lehetőség. A Puskás Aréna területén lesz lehetőség az egyedi programfüzetek megvásárlására is. 

A Puskás Arénában a már ismert repohár rendszer működik. A tokeneket a büféknél lehet visszaváltani!” 

Ön szerint hogyan alakul az eredmény?

Választások
Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
CUPRA

Új autó a győri Auditól, ami nem is Audi

kvíz

KVÍZ: Mi az operett címe?

Alzheimer

Sétával hívják fel a figyelmet az időskori betegségre

sport

Forma 1-es hétvége kezdődik, itthon pedig örökrangadót rendeznek

áradás

Ezt adta a gőnyűi létesítmény

kirándulás

Kirándulásra hív a derűs idő a hétvégén

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.