Sport

NB III: A Gyirmót nyerte a második csapatok rangadóját is

Győr | Ominger nagy napja volt Gyirmóton, a hazai csatár négy góljával verte a Gyirmót II az ETO Akadémia csaptát, ahonnan két játékost is kiállított a játékvezető a második félidőben.
Új Szó Nálunk

2023. május 7. 17:00

labdarúgás
Ominger Bence Fotó: gyirmotfc.hu

Gyirmót FC Győr II. – ETO Akadémia 4-2 (0-1)

Gyirmót II.: Kecskés – Wágenhoffer, Lányi, Babayigit, Dán (Szatmári 58’), Nagy K. (Szabó K. 80’), Tarsoly, Ominger (Süveges 92’), Görcs (Somogyi 92’), Rátonyi (Domján 92’), Szűcs. Vezetőedző: Ördög József.

ETO Akadémia: Sebők – Selyem (Bakó 66’), Csáki, Kulcsár (Bánáti 56’), Tamás K., Tóth R., Szabó T., Balogh Á. (Óvári B. 46’), Sipőcz, Moharos (Varga O. 72’), Hanzli. Vezetőedző: Preszeller Tamás.

Gsz.: Ominger (50’, 52’, 66’, 82’) ill. Tamás K. (8’), Hanzli (73’).

Kiállítva: Tóth R. (54’), Bakó (69’).

8.p. Jobb oldali szöglet után Kecskés hárított, azonban a labda kicsúszott a kezéből. 0-1

50.p. Görcs indulhatott félpályáról, majd két jó csel után készített Ominger elé, aki kapásból a kapu jobb alsóba lőtt. 1-1

52.p. Rátonyi cselezte védőjét a tizenhatoson belül, majd kapura lőtt, de Sebők bravúrral védett, a kipattanóra Ominger érkezett, aki nem hibázott. 2-1

53.p. Tóth megkapta második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott. 

65.p. Rátonyi-Ominger játszottak össze, utóbbi tört kapura, cselezte védőjét, majd jobbal a kapu közepébe helyezett. 3-1

70.p. Tarsoly buktatásáért, Bakó piros lapot kapott.

73.p. Hanzli futott fel jobb szélen, beadása Vargát találta szabadon, aki a kapu jobb oldalába lőtt. 3-2

82.p. Szűcs szabadrúgását Görcs csúsztatta, de a vendég védőről pattant Ominger elé, aki a kapu közepébe helyezett. 4-2

Preszeller Tamás: - Két ellentétes félidőt láthattak a kilátogató nézők. Az első játékrészben számtalan helyzetet dolgoztunk ki, és a vezetést is megszereztük, míg a második negyvenöt percben a játékvezető két játékosunkat is kiállított, de még akkor sem adtuk fel, abban az időszakban is veszélyeztettünk, és tudtunk gólt rúgni, de ekkor már nem volt reális esélyünk a mérkőzés megnyerésére.

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
pénz

Ez nem talált pénz, hanem lopott

lehűlés

Hidegfront hoz esőt és lehűlést

kvíz idegen

KVÍZ: Delíriumban randalírozott

Gyirmót

Győzelmével ismét lépett egyet előre az ETO

gomba

Mit főzzek? Gombát!

szlovákia

Egyre messzebbről járnak vásárolni a szomszédba

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.