Sport

Sportbaráti összefogás jótékonysági meccsel

Rajka | Priskin már segített neki, most barátságos meccsen gyűjtenének annak a rajkai 63 éves, rokkantnyugdíjas, szívbeteg férfinak, aki nemrégiben elvesztette testvérét, aki eddig segítette. Havi rokkantsági ellátása nem éri el a 30 ezer forintot, így nagy kihívás elé került, hogy önfenntartásáról gondoskodni tudjon.
Cséfalvay Attila

2022. június 8. 18:00

foci
- Fotó: shutterstock

A rajkai sportegyesülethez kötő férfiért megmozdultak a falu sportbarátai, már gyűjtöttek neki, s az ETO csapatkapitánya, Priskin Tamás is támogatta. 

A Hegyeshalmi SC megkereste a rajkaiakat, hogy ők is támogatni szeretnék valamilyen módon a rokkantnyugdíjast. Ezért június 12-én, vasárnap délután 5 órakor barátságos labdarúgó mérkőzést rendeznek a rajkai sportpályán. 

Az eseményre meghívták a férfi két támogatóját is, akik licitre bocsájtottak különböző ereklyéiket. Priskin nem tud részt venni az eseményen, de Tomas Tujvel a Kispest Honvéd kapusa (aki Rajkán lakik) ott lesz. 

Ott majd átadják a rokkantnyugdíjasnak a mez- és a labdalicitből befolyó összeget. A jegyvásárlás mellett egy gyűjtődobozba is lehet adakozni – a meccsen nem az eredmény, inkább az összefogás számít. 

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
pisztráng

Mit főzzek? Pisztrángot rozmaringgal!

ingatlan, adásvétel

Áprilisban folytatódott a lakáspiaci felívelés

kvíz

KVÍZ: Cipő emlékére

kapu

Lépjen be az ügyfélkapun! – ezt javasolja a NAV

Akarattya

Balatoni ingatlanárak: már 3,2 millió forintért is lehet venni egy négyzetmétert

Óvár

Átadták a mosonmagyaróvári déli tehermentesítő út új szakaszát

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.