Sport

Toft marad a győri kapuban

Győr | Szerződéshosszabbítást irt alá Sandra Toft a Győri Audi ETO KC csapatával. Tovább folynak a tárgyalások a többi játékossal.
Új Szó Nálunk

2023. november 17. 15:06

Toft
- Fotó: Győri Audi ETO KC

“A kapus poszton található véleményem szerint a legszűkebb elit a női szakágban. Minden csapat két kiváló hálóőrt szeretne igazolni, de ezt nehéz elérni, mert mindenki ezzel a céllal keresgél a piacon. Úgy vélem, mi idejekorán elkezdtük a tárgyalásokat a jelenlegi kapusainkkal. Örömmel jelentem be, hogy Sandra Tofttal már alá is írtuk a hosszabbítást.” – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője a klub honlapján.

A 34 éves dán kapus nyilatkozatában utalt a szerdai fiaskóra is: “Nagyon jól érzem magam Győrben, és szívesen maradok a következő három szezonra egyaránt! Még ha néha vannak is rosszabb napjaink mint csapat, akkor is hiszünk egymásban. Címeket akarunk nyerni, és fogunk is, ebben biztos vagyok” – mondta egyebek között.

A honlapon az is kiderül, hogy a Győri Audi ETO KC végső keretének kialakításával kapcsolatos tárgyalások továbbra is zajlanak. “Stratégiánk világos, lépésről lépésre haladunk előre a megvalósításban. Ugyan már nem sokan, de még vannak játékosok, akikkel tartanak az egyeztetések. Amint konkrétumokkal szolgálhatunk, azonnal bejelentjük azokat a nyilvánosság, a szurkolók részére. A jelen helyzetben a legfontosabb most a Bietigheim legyőzése, majd az, hogy sérülésmentesen, reményeink szerint sikerélményekkel gazdagon térjenek vissza játékosaink a világbajnokságról” – tette hozzá Endrődi Péter.

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
vetés

Az őszi vetések két-három héttel megelőzik a naptárt

sport

Ma minden lesz a képernyőn

építés

Két évig még marad a kedvezményes lakásáfa

ETO

Továbbjutásért játszik az Audi ETO, Amorimmal az arénában

hori

A szűz rendezheti élete zűrzavarait

unios és magyar zászló

Figyelem, ez lesz a pártok sorrendje az EU-s szavazólapon!

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.