Sport

Tomi Rocky nagy bejelentése: Jövőre átúszom a Bodeni-tavat!

Győr | San Franciscóban az Alcatraz úszás teljesítése után, úszópályám elérte azt a szintet, mikor nagyobb falatot kell majd harapnom a tortából. Ezért úgy döntöttem, Edzővel, és Mentorommal egyeztetve, hogy a versenyzést befejezem – így kezdte a bejegyzését a győri paraúszó.
Új Szó Nálunk

2022. október 3. 09:30

Rocky
- Fotó: Facebook / Tomi Rocky

Majd így folytatta: „A jövőben másfajta projektekben szeretnék részt venni. Ez nem azt jelenti, hogy a nyílt vízi úszásnak hátat fordítok. (…) A korábbi versenyek arra nagyon jók voltak, hogy kellő rutint, tapasztalatot szerezzek. Mivel állandóan ép úszókkal indultam, a verseny lényege, a dobogóra lépés, számomra lehetetlenné és lényegtelenné vált, így célom mindig a távok legyőzése volt. Az eddigi vállalható távok 5000 méterben, és ennél kisebb távokban merültek ki. A két évvel ezelőtti úszás technikámban, paraúszóként kimaxolva, ezek a távok voltak a határaim. (…) A döntésem alapján a hosszú távú szóló úszás lett a cél, mind fizikálisan, mind mentálisan ez nagyobb feladat lesz számomra. (…) Óvatosan, de annál nagyobb elszántsággal jelentem be 2023 nagy durranását! Két ország között a Bodeni-tó átúszása lesz Svájcból Németországba. A táv 12-14 km között várható, ami alaphangon 6-7 óra folyamatos úszást jelent a kb. 20 fokos vízben. Lábak nélküli úszással, úgy mint előttem az Alcatrazt sem, még ezt sem teljesítette senki! (…) 2023. 06. 24-30. között fogok úszni.” 

Rocky
Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
cukkini

Mit főzzek? Töltött cikkinit!

mező

Az eső és a lehűlés is jót tett a növényeknek

KVÍZ

KVÍZ: Hány tenger mosta partjainkat?

kamion

Stop a kamionstopnak május elseje előtt

munka

Az Audi Hungaria őrzi dobogós helyét a legnagyobb foglalkoztatók rangsorában

app

Tudja, hogyan áll az adózással? Nézze meg appon!

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.