Sport

Újabb részletek a lakosság számára is kinyitott uszodáról: a szaunák nem üzemelnek

Győr | Mától ismét használhatja a lakosság a sátras medencét a Aqua Sportközpontban. További részleteket közölt az üzemeltető, mutatjuk is.
Új Szó Nálunk

2022. november 6. 12:00

uszoda
- Fotó: Sport Aqua

Ami már ismert volt: ma még 15:00 és 21:00 óra között a győri lakcímkártyával rendelkezők ingyen  úszhatnak. Ez azt is jelenti, hogy ezen a napon kizárólag a győri lakosok látogathatnak el a létesítménybe! 
A medencét az alábbiak szerint lehet igénybe venni: 

Hétfőtől péntekig: 

  • 6:00 óra és 9:00 óra között 3 kijelölt sávban 
  • 9:00 óra és 15:00 óra között mindegyik sávban 
  • 15:00 óra és 21:00 óra között 3 kijelölt sávban 

Szombaton és vasárnap: 

  • 6:00 óra és 20:00 óra között mindegyik sávban, kivéve sportesemények ideje alatt. 

Novemberi sportesemények: 

  • 2022. november 19. (szombat) - 8:00 órától 15:00 óráig 
  • 2022. november 20. (vasárnap) - 8:00 órától 15:00 óráig 
  • 2022. november 23. (szerda) - 11:30 órától 15:00 óráig 

Az új információk pedig:  
Az alagsori öltözők nem lesznek használhatók, azok helyett a sátras uszoda melletti mobil öltözőket lehet igénybe venni, amelyekhez egy kijelölt útvonalon lehet eljutni. (Értékmegőrzőt biztosítanak.) 

A hajszárítóink jelenleg nem használhatók, ezért megkérnek mindenkit, hogy hozza magával a sajátját. (Az áramforrás biztosított.)  

A már megvásárolt bérletek érvényességét a zárvatartás időtartamával meghosszabbítják.  

A Magyar Vilmos Uszodába megváltott bérletek felhasználhatók az Aqua Sportközpontban, és az érvényességük szintén meghosszabbodik a zárvatartás időtartamával. 

A szaunák jelenleg nem üzemelnek. A már megvásárolt, szaunahasználati joggal kiegészített bérleteket úszóbérletként fogadják el a továbbiakban, és az árkülönbözet mértékével arányosan növelik azok érvényességi idejét, vagy az alkalmak számát.  

A visszavásárlásra leadott bérleteket az Aqua Sportközpont recepcióján kaphatják vissza azok tulajdonosai, személyi igazolványuk felmutatása ellenében.  

Azokat a bérlettulajdonosokat, akik nem jelentkeznek a bérletükért, e-mail üzenetben fogják megkeresni további egyeztetés céljából.  

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
egyetem

A véletlen hozta össze a csapatokat, hogy megoldjanak egy problémát

csornai járásbíróság

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

kvíz zene

KVÍZ: Lányok, asszonyok, férfiak és nők

Rába

Idén sem fizet osztalékot a Rába

polie

Tucatnyi gyanúsított van már a rendőrkapitány ügyében

sport

Csúcsrangadó a férfi kézilabdában

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.