Sport

Változások a Győri ETO KC vezetésében, távoztak a politikusok

Győr | A Győri ETO KC szerdán elnökségi ülést tartott, ahol a tagság tisztújításokról is döntött. Több változás is történt az elnökségben és az ellenőrző testületben is.
Somodi Géza

2024. szeptember 26. 11:00

ETO KC
A klub elnökségének három oszlopa: Vanyus Attila, Görbicz Anita és Endrődi Péter. - Fotó: Győri Audi ETO KC

A klub három évre Görbicz Anitát választotta meg elnökének. Vanyus Attila örökös tiszteletbeli elnök tisztségét újabb öt évre szavazták meg. 

A Győri ETO Kézilabda Club újonnan megválasztott elnökségének tagjai: 

  • Vanyus Attila, örökös tiszteletbeli elnök,
  • Görbicz Anita, elnök, 
  • Endrődi Péter Győri ETO Kft., ügyvezető,
  • Pálinger Katalin, Magyar Kézilabda Szövetség, alelnök, 
  • Wieszt Attil,a Endo Plus Service Kft., ügyvezető igazgató.

Az elnökség az alapszabály értelmében saját tagjai közül kellett, hogy elnököt válasszon, a pozícióra pedig újabb három évre Görbicz Anitát kérte fel – közölte a klub.  

A csapat honlapjáról az is kiderül, hogy újellenőrző bizottság is alakult, melynek tagjai: 

  • Kányai Róbert, elnök,
  • Áder István, 
  • Radek József.

A korábbiakkal összevetve megállapítható, hogy a városháza több embere is kikerült ezekből a testületekből, úgy tűnik tehát, hogy a politika hátrébb lépett. A politikusnak számítók közül egyedül Endrődi Péter maradt, aki néhány napig még a jelenlegi polgármester kabinetfőnöke, és aki az első csapatot működtető Győri ETO Kft. ügyvezetője is egyben. Ez azonban nem meglepő, hiszen a kft., illetve az első csapat ügyeinek operatív irányítása elsődlegesen az ő feladata volt eddig is.  

Távozott ugyanakkor az elnökségből a város küldöttjeként a korábbi alpolgármester Radnóti Ákos (Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft.) és Virág-Adorján Andrea (polgármesteri főbiztos).  

Nem tagja már az Ellenőrző Bizottságnak a volt elnök, Morvay László, aki egyebek között a Dézsi Csaba András peremkerületekért felelős polgármesteri tanácsadója, illetve Szeles Szabolcs jelenlegi alpolgármester. 

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
csok

Nagyon pörög a CSOK Plusz és ez még sokáig így marad

munkanélküliség

KSH: a munkanélküliségi ráta 4,2 százalék

sport

Képernyőn a Premier League legjobbjai

baba

Közel 10 százalékkal kevesebb gyerek született az elmúlt egy évben, mint előtte

hori

Az ikrek kommunikációja ma kiemelt szerepet kap

Pintér Bence

Egyetlen alpolgármestere lehet az új városvezetőnek

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.