Sport

Adios Hector, távozott a spanyol szakmai igazgató

Győr | A leköszönő Hector Martinez Quijeiro helyét Artner Tamás veszi át a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójaként. Hector másfél évig sem maradt Győrben, pedig bemutatkozásakor azt mondta, „létrehozna itt egy olyan futballfilozófia-mixet, ami igazán egyedivé és összetéveszthetetlenné tenné az ETO Akadémiáját.”
Cséfalvay Attila

2022. július 12. 20:00

Hector Martinez Quijeiro
Hector Martinez Quijeiro a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia távozó szakmai igazgatója.  Fotó: eto.hu 

Artner Tamás Pro licenszes labdarúgó edző, korábban a Szombathelyi Haladás, az Ajka, a Kaposvári Rákóczi és a ZTE csapatainál is dolgozott vezetőedzőként. A Haladás utánpótlásában 11 évig az utánpótlás korosztályok felkészítéséért felelt. 2019 szeptemberétől, másfél éven át töltötte be a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatói posztját, az elmúlt időszakban pedig Veszprémben, a VFC USE tehetségközpontját vezette.  

A távozó  Hector Martinez Quijeiro tavaly februárban érkezett Győrbe, „hogy még magasabb szintre emelje az akadémián folyó szakmai munkát.” A 44 éves spanyol sportszakember a madridi Universidad Camilo José Cela egyetemen szerzett diplomát, illetve UEFA Pro licensszel is rendelkezik, így minden képesítést megszerzett, ami a szakterületén lehetséges. 2005-től a Celta Vigo Akadémián dolgozott, 2012-ben pedig kinevezték a mexikói Celta Vigo Akadémia igazgatójának. Négy sikeres év után a brassói Celta Vigo Akadémia igazgatójaként folytatta pályafutását, majd 2017 nyarán Kínában a LaLiga Projekt keretében dolgozott vezetőedzőként. 2018-tól a spanyolországi Denis Suarez Labdarúgó Akadémia igazgatója lett.  

„Az ETO múltját és hagyományait maximálisan tiszteletben tartva szeretnék más módszereket és technikákat is beemelni a képzési programba, és létrehozni egy olyan futballfilozófia-mixet, ami igazán egyedivé és összetéveszthetetlenné tenné az ETO Akadémiáját. Úgy gondolom, hogy tudok egyfajta megújulást hozni, látom, hogy a kollégák érdeklődőek és figyelnek arra, amit mondok” – mondta érkezésekor.  

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
naptár

A többnapos ünnepek visszavetették az ipari termelést

Audi ETO

Itt a final four pontos programja

kvíz

KVÍZ: Hogy írjuk ezeket a neveket?

benzinkút, benzin, tankolás

Hatszáz forint közelében a gázolaj

sport

Két német csapat játssza a foci BL-döntőt?

Nio

A Széchenyi együtt akar működni a Tesla kínai riválisával (VIDEÓ)

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.