Sport

Futballgálával emlékeznek Fehér Miklósra

Győr | Négy csapat vesz részt az idei Fehér Miklós-emléktornán, ami inkább gála lesz, mint versengés. A szervezők szerint így tudnak méltó módom emlékezni a fiatalon elhunyt győri klasszisra.
Új Szó Nálunk

2023. november 23. 16:00

Fehér
Détári Lajos - Fotó: Facebook/Dr.Dézsi Csaba András

Az esemény sajtótájékoztatóján megjelent egyebek között Détári Lajos is. A 61-szeres válogatott és világválogatott labdarúgó hangsúlyozta:  

„Ez nem egy torna lesz, hanem egy gála. Nem lesznek helyezettek, hanem örömfutball lesz, amivel emlékezni szeretnénk Fehér Mikire, akit mindenki szeretett Győrben, az országban és külföldön is!” 

A gála december 17-én lesz az Audi Aréna Győrben. A négy csapatban sok-sok ismert játékos, egykori kedvenc kap helyet, akik örömmel fogadták el a meghívást.  Más a négy csapat edzőinek listája is sokat mond: Pintér Attila, Ulbert Tibor és Szabó Ottó, Détári Lajos, valamint Urbán Flórián. 

A négy csapat tervezett névsora:

ETO-öregfiúk
író Béla, Krass Árpád, Böjte Attila, Hajszán Gyula, Jagodics Zoltán, Herczeg Miklós, Catalin Azoitei, Miriuta László, Tokody Tibor, Bücs Zsolt, Somogyi József, Korsós György, Csertői Aurél, Nagy Miklós, Puska Péter. Edző: Pintér Attila.  

Fehér Miklós barátai
Menyhárt Ferenc, Bognár Zsolt, Bajzát Péter, Stark Péter, Priskin Tamás, Lakos Pál, Vayer Gábor, Ferenczi István, Zlatko Zahovic. Edző: Ulbert Tibor és Szabó Ottó.  

Fehér Miklós válogatottbeli csapattársai
Király Gábor, Végh Zoltán, Sebők Vilmos, Mátyus János, Hrutka János, Lisztes Krisztián, Gera Zoltán, Huszti Szabolcs, Füzi Ákos, Fehér Csaba, Pisont István, Illés Béla, Dombi Tibor, Tököli Attila, Pető Tamás, Lipcsei Péter, Dragóner Attila és Preisinger Sándor. Edző: Détári Lajos.  

NB All Star-válogatott
Rabóczki Balázs, Hajdu Attila, Kocsárdi Gergely, Molnár Zoltán, Kabát Péter, Mónos Tamás, Váczi Zoltán, Csábi József, Torghelle Sándor, Juhász Roland, Véber György, Vancsa Miklós, Molnár Balázs, Komlósi Gábor, Bükszegi Zoltán, Simek Péter, Kovács Zoltán, Hamar István, Pál Zoltán. Edző: Urbán Flórián. 

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Bőny

Hátba szúrta egy hatodikos lány az osztálytársát (FRISSÍTÉS)

szúnyog

Folytatódik a szúnyogírtás

kvíz

KVÍZ: Olyan ez a szólás, mint a ...

benzinár

Árcsökkenéssel ünneplik a munka ünnepét a kutak

Amorim

Nagy ünnepre készül az Audi ETO

tűzoltó

Súlyos baleseteknél is kellett menteni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.