Sport

Hétfőtől lehet megvenni az ETO-bérleteket, de vigyázat: nem ott és nem úgy!

Győr | Július 25-én, azaz hétfőn indul a bérletvásárlás a Győri ETO FC-nél. Az árak nem változtak, viszont az árusítás helye igen.
Somodi Géza

2022. július 24. 10:00

ETO
Az új csapat is várja a szurkolókat - Fotó: ETO FC Győr

A korábbi évektől eltérően nem az ETO-shopban, hanem a jegypénztárban lehet megvásárolni a következő szezonra szóló bérleteket. Mielőtt valaki kiindul a stadionban, érdemes tájékozódnia a nyitvatartásról, ugyanis kis túlzással minden nap máskor van nyitva a pénztár, délelőtt vagy délután. És vannak szünnapok is. Július 25-én például délután 2-től 7-ig várják a vásárlókat, másnap pedig reggel 8-tól délután 1-ig. Rá egy hétre a hétfő szünnap, kedden viszont délután lesznek nyitva stb.  

A klub honlapján megjegyzi azt is, hogy a jegypénztárban jelenleg csak készpénzes fizetési lehetőség van. Ez azért különös, mert nehéz olyan elárusítóhelyet találni ma Magyariországon, ahol ne lehetne kártyával fizetni. És nem mellesleg a bérletvásárlók többsége eddig is azzal fizetett. Szóval a lényeg, mindenki vigyen készpénzt! 

Jó hír viszont, hogy a bérletek ára nem változott, 10, 15 és 20 ezer forint, ami valóban jutányosnak mondható. Fontos, hogy a tavalyi bérletes helyeket augusztus 12-ig tartják fenn, azaz a szurkolóknak három hetük van, hogy megújítsák bérletüket a megszokott helyükre. A bérletek az NB II-es férficsapat minden hazai bajnoki- és kupamérkőzésére érvényes.  

További részletekről és a pontos nyitvatartásról az ETO honlapján tájékozódhat. 

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
kézilanda

Párizs 2024 – Mindkét magyar kézilabda-válogatott összekerült a házigazdával

lencse

Mit főzzek? Lencsét!

kvíz

KVÍZ: Földrajzi hírességek

biztosítás

Ön kötött új lakásbiztosítást? Félmillióan megtették

láng

Útnak indult az olimpiai láng

útlezárás, terelés

Felújítások, terelések

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.