Sport

Az ETO edzője soha nem kereste a könnyű feladatokat

Győr | Kuznyecov Szergej, a Győri ETO labdarúgócsapatának vezetőedzője bízik abban, hogy sikerül feljutni az első osztályba.
Új Szó Nálunk

2024. március 26. 16:00

Kuznyecov
- Fotó: ETO FC Győr

„Soha nem kerestem a könnyű feladatokat. Reméljük, hogy meg tudjuk ezt oldani, mert tényleg mindenki nagyon szeretné Győrben, hogy a csapat feljusson és újra az élvonalban szerepeljen.” –  nyilatkozott az M1 aktuális csatornának a 41 éves tréner, aki februárban vette át az ETO irányítását.

A második helyen álló győriek hátránya hét pont a listavezető Nyíregyháza mögött, utánuk azonban nagyon szoros a mezőny.

„Kilenc forduló van még hátra a bajnokságból, de ennyire messzire nem nézünk, egyelőre a következő mérkőzésre, a Siófok elleni hazai találkozóra készülünk. Én mindig annak vagyok a híve, hogy mérkőzésről mérkőzésre haladjunk” – hangsúlyozta Kuznyecov.

Az edző beszélt diósgyőri menesztéséről is, ami elmondása szerint teljesen váratlanul érte, a tavaszi rajt előtt kellett mennie.

„Volt egy szurkolói ankét, amelyen őszintén válaszoltam a kérdésekre. Ezután másnap behívtak, és azonnali hatállyal felmondást adtak a kezembe. Ennyi a történet. Szeretném én is megtudni az okát.” – fogalmazott a szakember, akinek sajtóhírek szerint azért kellett távoznia, mert sokszor figyelmen kívül hagyta a fiatalajánlást, de szerinte ez nem igaz. Kiemelte, kilenc fiatal játékos utazott el velük a spanyolországi edzőtáborba, és többen bizonyítási lehetőséget is kaptak.

„Én annak vagyok a híve, hogy nem dobjuk a mély vízbe a fiatalokat, amikor még nem állnak készen, mert ezzel nagy gondot lehet okozni. Szépen, óvatosan kell beépíteni a játékost, és ha készen áll, akkor lehet több lehetőséget adni neki.” – közölte. (MTI)

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
voks

Győrött ötszáz ajánló kell a polgármester-jelöltséghez, Cséren elég egy

hori

A mérlegnek ma kiemelt figyelmet kell fordítani a kapcsolataira

kvíz

KVÍZ: Milyen hangszeren játszik?

ETO

Nagy a tét Norvégiában az Audi ETO számára

harcsa

Mit főzzek? Süss halat!

fásítás

Folytatódik a települések fásítása

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.