Helyi hírek

Ipari park bővítés: a dénesfai polgármester a betelefonáló édesapja, aggódó nagypapaként is szólította meg Dézsit

Győrszentiván | Mint polgármester a polgármesternek, s mint aggódó nagypapa írt levelet közösségi oldalán Takács Lajos dénesfai településvezető Dézsi Csaba Andrásnak. Ő annak a tegnap rádióadásba betelefonáló fiatalembernek az édesapja, akit a városvezető leprovokátorozott. Azt írta, „soha nem voltunk baloldali érzelműek", orvosként, emberként tiszteli, becsüli, de „mint polgármestert, mint politikust viszont nullának tartom."
Cséfalvay Attila

2022. szeptember 30. 09:52

ipari park
Takács Lajos (középen, fehér ingben) évtizedek óta polgármester Dénesfán. A győrszentiváni civil tiltakozás kapcsán szólította meg kollégáját, a győri városvezetőt. Fotó: Takács Lajos Facebook-oldala

Rábaközből is kapnak támogatást az ipari park bővítését és egy lehetséges akkumulátorgyár letelepülését ellenző győrszentiváni civilek. Takács Lajos dénesfai polgármestre a közösségi oldalán szólította meg Dézsi Csaba Andrást. Levélét változtatás nélkül közöljük.

„Tudom, hogy a kutyaugatás nem hallatszik az égig, de azért hátha....

Tisztelt Dr. Dézsi Csaba András Polgármester Úr !

Mint aggódó nagypapa, magam is figyelemmel kísérem valamennyire a győrszentiváni eseményeket az ipari park bővítéssel kapcsolatosan. Szerintem teljes mértékben elfogadható az ottani lakosság, közöttük a fiam és családja érdeklődése, töprengése a tervezett fejlesztések miatt. Nem hiszem, hogy részletezni kellene, hogy miért. Az is érthető, hogy a maguk módján megtesznek mindent, kérdéseikre megnyugtató válaszokat kapjanak.

Polgármester Úr! Önt mint orvost, mint embert tisztelem és becsülöm. Mint polgármestert, mint politikust viszont nullának tartom. Ön egy nyilvános rádió adásban a nyíltan, kulturáltan betelefonálót, provokátornak, hozzá nemértőnek, meg mindenfélének tart, közben azt sem tudja, ki az az ember. Így a baloldali liberálisok szoktak viselkedni azokkal szemben, akik mernek véleményt mondani.

Elmondom Önnek, az a betelefonáló a fiam, több mint 10 éve él a családjával Győrszentivánon, (feleségével együtt a Széchenyi Egyetemen szereztek diplomát, 2 gyereket nevelnek) és Dénesfáról származik, ahol 20 éve vagyok a polgármester.

Mint egy kistelepülés polgármestere sokat küzdöttem képviselőtársaimmal, a falu lakóival együtt megmaradásunkért, a falu felemelkedéséért. A fiam a mai napig besegít ebben a munkában. Kijelentem, soha nem voltunk baloldali érzelműek, meg nem is leszünk, pontosan mindezekért nem fogadom el még Öntől sem azt a megnyilvánulást, amit ma délelőtt ebben a rádióadásban tett a fiamra. Hangsúlyozom, Ön mint orvos nagyot alkotott az emberiség javára, de ha így folytatja, mindezeket polgármesterként a diktatórikus, arrogáns működésével szép lassan lebontja. Javaslom Önnek, térjen vissza a szívsebészethez, a gyógyításhoz, mert a győrszentiváni ügyekkel kapcsolatos megnyilvánulásai, ténykedései valamennyi győrinek ártanak. Bízzunk benne, még nem adta el teljesen a lelkét a globalistáknak, azoknak, akiknek csak a pénz számít.

Maradok tisztelettel, és »kollégális« üdvözlettel: Takács Lajos"

Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
adó

Jó választás lehet a kiva

hulladék

Világelső a Soproni Egyetem e-hulladék kezelési módszere

roller

Télen is kerékpárral vagy rollerrel

sport

Nézze élőben, kiket kap a magyar válogatott az EB-n!

hori

Az ikreknek ez a nap ideális a kapcsolatok elmélyítésére

Jókai

Jókai parkolóház: csak bérlettel

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.